Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
O nama

VATROMETAL PLUS je novonastala firma na tržištu, osnovana sa ciljem da stvori novi brend i kvalitet u sistemu protivpožarne zaštite. Na tržištu postojimo kao privatna firma od 2010. godine, ali naše iskustvo u ovoj branši traje mnogo duže. Stečeno je uspešnim radom u nekim od najpoznatijih kompanija iz ove oblasti.

U želji da ostvarimo zacrtane ciljeve, započinjemo saradnju sa jednim od najvećih proizvođača u Evropi iz oblasti protivpožarne zaštite, kompanijom Červinka – Republika Češka. Zajednička vizija, nivo kvaliteta, pouzdanost spojile su naše dve firme, tako da VATROMETAL PLUS postaje generalni zastupnik kompanije Červinka za teritoriju Srbije, Bosne I Hercegovine, Crne Gore I Makedonije.

Naši protivpožarni aparati su sertifikovani po Evropskoj normi (EN). Sertifikaciju aparata su vršile svetski priznate labaratorije, kao što su Apragaz (Belgija), Kiwa (Holandija), SZU (Češka), RINA (Italija) , TOC (Srbija) i dr.

Od firme koja je počela da se bavi prodajom protivpožarnih aparata i vatrogasnih creva, današnji asortiman VATROMETALA čini preko 70 proizvoda koji se koriste u oblasti protivpožarne zaštite.

Osvajanjem novih proizvoda, firma je postepeno počela širenje na tržištu, tako da sem na domaćem, uspešno posluje i na ino-tržištu, a najviše u zemljama bivše Jugoslavije.

Sadašnji prodajni program obuhvata:

PP aparate punjene prahom pod stalnim pritiskom i standarda (S–1 kg, 2 kg, 3 kg, 6 kg, 9 kg, 50 kg)

PP aparate C02 – 5 kg, 10 kg

Hidrantske ormane (HOZ, jednokrilne, dvokrilne)

Vatrogasna creva (trevira, različitih profila – ø52, ø 75, ø 110)

Mlaznice

Ventile – kose, AL
• Ključeve

Hidrantske nastavke

Razne vrste spojki...

Radi povećanja konkurentnosti, radnja pažljivo prati razvoj u oblasti protivpožarstva i održava kontakte sa vodećim evropskim firmama.

 

Katalog proizvoda Červinka

Flag Counter